BEN JIJ KLAAR VOOR EEN IMPACTVOLLE SAMENWERKING?

Let’s make it happen!

Of het nu gaat om een marketingstrategie of een nieuwe huisstijl, copywriting, het organiseren van een event of het realiseren van een project. Ik help je graag!

Zowel op strategisch niveau als in de praktische uitvoering. Als tijdelijk onderdeel van een team of juist in de aansturing ervan. 

Ik help je van planning naar realisatie. Van losse ideeën en gedachten naar concrete activiteiten. Ik breng de rust en de structuur waar jij naar verlangt. Natuurlijk Geregeld.

In 3 stappen naar een samenwerking!

Mail me! Vertel me waar je naar op zoek bent en we plannen een eerste kennismaking in. Digitaal of live. Beiden prima voor mij.

Heb je eerst nog een vraag over de mogelijkheden of de kosten? Dat kan ik me voorstellen. Stuur me een mailtje en ik kom snel bij je in de lucht met een antwoord.

Let’s connect! Tijdens ons kennismakinggesprek bespreken we jouw vraag en ontdekken we of er een klik is. Dat vind ik belangrijk als we gaan samenwerken.

Als ik niet de juiste persoon blijk te zijn voor jouw vraag, vertel ik dit eerlijk en verwijs ik je graag door naar iemand in mijn netwerk.

Zijn we een perfecte match? Geweldig! Ik stuur je een voorstel met mijn aanpak en een tarief op maat. Ik hanteer geen standaard pakketten, want elke uitdaging vraagt om een unieke aanpak. 
Zodra jij groen licht geeft, kunnen we direct van start! Natuurlijk Geregeld.