Hi, ik ben rianne

creatieve ondernemer met een groen hart

Een verbinder, creatieve en strategische denker én doener, loyaal, nieuwsgierig, probleemoplossend en een tikje eigenwijs. Altijd met aandacht voor detail, mens en de natuur.

Ik word blij van de eerste lentezon, blote voeten in het natte gras, het strand, de flow waar je in komt als je samen aan iets moois werkt, een woordspeling die raak is, spontane ontmoetingen en de moestuin waar we onze eigen groentes oogsten.

Over mij

Ik woon samen met Tjalling -ook ondernemer- en onze twee zoontjes in Hilversum.  

Toen ik begin 20 was heb ik vijf jaar een communicatie- en eventbureau gehad met een studiegenoot. Een periode waar ik met veel plezier en trots op terug kijk.

De beste beslissing ooit: stoppen met datzelfde bedrijf en gaan reizen. Een droom die ik al langer had. Zo spontaan op reis gaan, is een avontuur dat ik nooit had willen missen. Ik houd van onverwachte afslagen nemen in het leven. Je hart volgen en gaan. 

What you see is what you get. Ik ben een open boek. Houd niet van verborgen agenda’s. Als je met mij werkt, dan weet je waar je aan toe bent, lachen we veel en krijg je mijn Rotterdamse mentaliteit er bij. 

Ik zorg voor zichtbare resultaten en impact door...

Mijn missie & visie

Het is mijn missie om bij te dragen aan een mooiere wereld. Een wereld waar we meer in contact staan met onszelf, met elkaar en de natuur. Waar we gericht zijn op bewuster leven en consumeren en duurzame alternatieven omarmen. Waar meer balans is. 

Ik zet me vol enthousiasme in voor organisaties en bedrijven die hier ook voor gaan. Door hun verhaal te vertellen, ze een podium te geven, een krachtig merk te bouwen.

Samen bereik je meer dan alleen

Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerken, ieder vanuit zijn eigen expertise en ervaring. Elkaar aanvullen. Samen groeien. Daar krijg ik energie van!

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”
Loesje