mijn ervaring

Impact maken als rode draad

De afgelopen 15 jaar heb ik, zowel in loondienst als zelfstandig, meerdere succesvolle events georganiseerd, vele impactvolle projecten en campagnes ontwikkeld en gerealiseerd en talloze teksten geschreven voor nieuwsbrieven, websites, social media en ander promotiemateriaal. De laatste 10 jaar vooral voor maatschappelijke organisaties en goede doelen, omdat ik daar de meeste voldoening uit haal.  

Op deze pagina deel ik mijn ervaring en enkele reviews van mensen met wie ik heb samengewerkt.

Rianne is een echte initiator, die snel een essentiële rol als projectmanager in ons team vervulde. Haar bijdrage bleek onmisbaar, en ze slaagde er binnen slechts twee maanden in om het project van begin tot eind te voltooien. Ze deed dit door iedereen in het team actief te betrekken en op een zeer effectieve en vriendelijke manier te sturen waar dat nodig was.

Juliëtte Schraauwers

Founder NOWSCHOOL

Portfolio

Marketing-en-eventmanagement-Steun-Emma

Steun emma kinderziekenhuis

Voor het Emma mocht ik meerdere fondsenwervende campagnes organiseren, partnerships met bedrijven opzetten, sponsoracties begeleiden en het EmmaNext.gala organiseren.

Projectmanagement NOWSCHOOL

Nowschool

 
Bij NOWSCHOOL heb ik de transitie naar een online open source academy begeleid. Van het opstellen van een planning en  fondsenwervende propositie tot de realisatie van de tools.

Communicatie Zorgbelang Inclusief

Zorgbelang inclusief

Naast het opstellen en uitvoeren van een communicatieplan voor het project Verzuim Innovatieve Aanpak, verzorgde ik de eindredactie en vormgeving van het rapport. 

Marketing en eventmanagement Longfonds

Longfonds

Als allround marketeer en eventmanager heb ik meerdere campagnes en events georganiseerd, contactprogramma’s ontwikkeld en een nieuwe actiewebsite gelanceerd.

Logo Floor & Fauna

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Rianne en Nikki. Ik wilde een logo laten ontwerpen en was op zoek naar passende kleuren voor mijn nog te starten bedrijf. Door de professionele aanpak en de toegankelijkheid van beide dames, voelde ik mij op mijn gemak, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er was ruimte voor overleg en feedback. Zij wisten dat direct te vertalen naar volle tevredenheid. Er werd snel gewerkt en opgeleverd. Ik start mijn carrière als ondernemer in de jeugdzorg met een prachtig logo en passende huisstijl.

Floor Duurkoop

Oprichter Floor en Fauna

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Samenwerken geeft energie én levert vaak een beter resultaat op als je elkaar goed aanvult. Zo’n samenwerking heb ik gevonden met Nikki van Verhaalfabriek.

Wat ons verbindt? Onze drijfveer om maatschappelijk betrokken organisaties verder te helpen met onze diensten. We nemen dan ook alleen opdrachten aan waarbij wij écht kunnen bijdragen aan een goed verhaal. Logisch toch?

Door onze krachten te bundelen bieden wij een totaalpakket van strategisch marketing- en communicatieadvies, copywriting en grafische vormgeving: van een nieuw logo tot een complete huisstijl inclusief social media templates.